
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Verwijder de steeltjes van de portobello’s en plaats ze in een ovenschaal.
- Snijd de steeltjes, de paprika en ui. Verwarm de boter in een pan en bak het uienmengsel op matig vuur.
- Neem de pan van het vuur. Voeg de paneermeel, peterselie, pijnboompitten en citroensap toe. Peper en zout naar smaak.
- Roer het losgeklopte ei erdoor.
- Verdeel het mengsel over de 4 portobello’s en plaats een fijngesneden zwarte knoflook in iedere portobello.
- Strooi de kaas erover en giet een klein laagje bouillon om hen heen.
- Sprenkel wat olijfolie over de kaas en voeg zo nodig nog peper en zout toe.
- Bak ze in de oven voor 20 tot 25 minuten totdat de portobello’s zacht zijn en de kaas goudbruin.
Eet smakelijk!
Recept is van I am Cooking with Love