
Ingrediënten:
- 2 bevroren kabeljauwfilets
- 1 teentje zwarte knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel sesamzaadjes
- 1/2 kop gedroogde shiitake, gerehydrateerd
Bereiding:
- Verwarm je oven voor op 230gr
- Spoel bevroren vis schoon, dep droog met een papieren handdoek en plaats op pan met antiaanbaklaag.
- Doe de knoflook in een kleine kom en laat deze 10 seconden in de magnetron opwarmen.
- Pureer het teentje knoflook en voeg olijfolie en sesamzaad toe.
- Smeer dit mengsel op bevroren filets en strooi de champignons rondom de vis.
- Plaats in de oven gedurende 12-15 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis.
- Als je filets aan de dikke kant zijn, kun je ze halverwege omdraaien.
- Serveer naast rijst, je favoriete salade of volkoren
Eetsmakelijk!
Gerecht is van Cooking with Books