Ingrediënten:

  • 2 bevroren kabeljauwfilets 
  • 1 teentje zwarte knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel sesamzaadjes
  • 1/2 kop gedroogde shiitake, gerehydrateerd

Bereiding:

  1. Verwarm je oven voor op 230gr
  2. Spoel bevroren vis schoon, dep droog met een papieren handdoek en plaats op pan met antiaanbaklaag.
  3. Doe de knoflook in een kleine kom en laat deze 10 seconden in de magnetron opwarmen.
  4. Pureer het teentje knoflook en voeg olijfolie en sesamzaad toe.
  5. Smeer dit mengsel op bevroren filets en strooi de champignons rondom de vis.
  6. Plaats in de oven gedurende 12-15 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis.
  7. Als je filets aan de dikke kant zijn, kun je ze halverwege omdraaien.
  8. Serveer naast rijst, je favoriete salade of volkoren

Eetsmakelijk!

 

Gerecht is van Cooking with Books

Leave a Reply