Heerlijke muffins met zwarte knoflook. Wat een mooi gerecht van Monique

Dit heb je nodig:

  • 8 teentjes zwarte knoflook, in stukjes gesneden
  • 200 gram havermout
  • een oranje puntpaprika, in ringen gesneden
  • een tomaat, in stukjes gesneden
  • een eetlepel stevia sweet Xtra
  • twee flinke eetlepels kokosolie/vet op kamertemperatuur of een flink scheutje avocado olie
  • 175 ml water

 

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Bekleed een muffintray met papieren vormpjes.
  3. Roer alle ingrediënten stevig door elkaar.
  4. Laat kort staan. Schep de vormpjes goed vol.
  5. Bak de muffins in het midden van de oven ( hete lucht) in ongeveer 35 minuten gaar, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

Dit is een recept van Monique van der Vloed. Ze is (natuur)voedingsdeskundige/gewichtsconsulent/voedingscoach, en auteur van de succesvolle boeken  » Natuurlijk lekker bakken » en  » Natuurlijk lekker Basiskookboek ». Kijk eens op haar website of Facebook pagina voor heerlijke recepten en meer.

Leave a Reply