Heerlijke muffins met zwarte knoflook. Wat een mooi gerecht van Monique
Dit heb je nodig:
- 8 teentjes zwarte knoflook, in stukjes gesneden
- 200 gram havermout
- een oranje puntpaprika, in ringen gesneden
- een tomaat, in stukjes gesneden
- een eetlepel stevia sweet Xtra
- twee flinke eetlepels kokosolie/vet op kamertemperatuur of een flink scheutje avocado olie
- 175 ml water
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Bekleed een muffintray met papieren vormpjes.
- Roer alle ingrediënten stevig door elkaar.
- Laat kort staan. Schep de vormpjes goed vol.
- Bak de muffins in het midden van de oven ( hete lucht) in ongeveer 35 minuten gaar, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.
Dit is een recept van Monique van der Vloed. Ze is (natuur)voedingsdeskundige/gewichtsconsulent/voedingscoach, en auteur van de succesvolle boeken » Natuurlijk lekker bakken » en » Natuurlijk lekker Basiskookboek ». Kijk eens op haar website of Facebook pagina voor heerlijke recepten en meer.