
Een eenvoudig en snel shirataki-noodle-recept van 15 minuten met een zwarte knoflooksaus
Bereidingstijd 15 minuten, voor 3 personen
Bereiding:
- Snijd de koning-oesterzwammen en zwarte knoflook en leg deze opzij
- Verwijder shirataki-noedels uit de verpakking en spoel ze grondig af met koud stromend water
- Meng alle ingrediënten samen met de saus en leg apart
- Verwarm de koekenpan op middelhoog vuur met een beetje olie of boter
- Als de braadpan op temperatuur is, voeg je de champignons toe en bak je gedurende 3-5 minuten
- Zet het vuur laag tot medium-laag voordat we de knoflook toevoegen.
- Voeg de zwarte knoflook toe als de champignon zacht is en kook gedurende 2 minuten.
- De zwarte knoflook is erg zacht, dus je kunt het in de champignons pureren om er een pasta van te maken voor een meer gelijkmatig verdeelde smaak.
- Voeg de saus en de noedels toe en bak het nog eens 3-5 minuten.
Eet smakelijk!
I put together a very simple recipe to showcase the sweet umami flavours from the black garlic along with the neat texture of the shirataki noodles. You will see it’s not very intimidating and a lot of these ingredients can be very versatile as well.
Gerecht is van Pupshopsticks