Black garlic chocolate truffles recipe will surprise you!

Bereiding:

  1.  Breng de room in een kleine steelpan aan de kook. (roer en schaaf de zijkanten om de paar minuten af ​​met een spatel).
  2. Voeg geprakte zwarte knoflookteentjes toe en klop zachtjes op een zeer laag vuur tot knoflook bijna volledig in room oplost.
  3. Plaats de chocolade in een aparte kom.
  4. Giet beetje bij beetje het zwarte knoflookcrème-mengsel over de chocolade en roer tot een gladde massa.
  5. Laat afkoelen en koel dan twee uur in de koelkast.
  6. Gebruik een theelepel om ballen van de ganache uit te rollen.
  7. Rol snel in je handen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  8. Je zult merken dat de ganache zal smelten door de hitte van je handen – als dit gebeurt droog je je handen met keukenpapier indien nodig en ga je verder.
  9. Plaats de gevormde truffels een nacht in de koelkast.
  10. De volgende dag rollen in de coating van uw keuze.
  11. Koel bewaren en binnen een week consumeren.

Laat een reactie achter