
Ingrediënten:
- 20 verse paddenstoelen
- 1 eetlepel olijf olie
- 2 fijngehakte zwarte knoflook teentjes
- 225 gram roomkaas
- 3/4 kopje Parmezaanse kaas
- Snufje zwarte peper
- Snufje oregano
- Zwarte knoflook puree voor garnering (optioneel)
Bereiding:
- Verwarm de oven op 150 C.
- Verwijder de stam van de paddenstoelen en leg deze opzij. Deze zijn later nodig.
- Spoel de paddenstoelen voorzichtig af.
- Verwijder eventueel harde stukjes van de paddenstoelen.
- Hak vervolgens de stam van de paddenstoelen fijn.
- Verhit de olijf olie in een anti- aanbak pan.
- Verhit de gehakte paddenstoelen en de zwarte knoflook op een laag vuur voor 5-10 minuten.
- Voeg al roerende de roomkaas, Parmezaanse kaas, zwarte peper en de oregano toe.
- Vul de paddenstoelenkoppen tot net onder de rand met een eetlepel.
- Bak zo’n 20-25 minuten in de oven totdat deze mooi bruin zijn gekleurd.
- Besmeer de paddestoelen met een theelepel zwarte knoflook puree voor een extra smaak explosie!
Direct serveren.
Eet smakelijk!