Ingrediënten:

  • 20 verse paddenstoelen
  • 1 eetlepel olijf olie
  • 2 fijngehakte zwarte knoflook teentjes
  • 225 gram roomkaas
  • 3/4 kopje Parmezaanse kaas
  • Snufje zwarte peper
  • Snufje oregano
  • Zwarte knoflook puree voor garnering (optioneel)

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 150 C.
  2. Verwijder de stam van de paddenstoelen en leg deze opzij. Deze zijn later nodig.
  3. Spoel de paddenstoelen voorzichtig af.
  4. Verwijder eventueel harde stukjes van de paddenstoelen.
  5. Hak vervolgens de stam van de paddenstoelen fijn.
  6. Verhit de olijf olie in een anti- aanbak pan.
  7. Verhit de gehakte paddenstoelen en de zwarte knoflook op een laag vuur voor 5-10 minuten.
  8. Voeg al roerende de roomkaas, Parmezaanse kaas, zwarte peper en de oregano toe.
  9. Vul de paddenstoelenkoppen tot net onder de rand met een eetlepel.
  10. Bak zo’n 20-25 minuten in de oven totdat deze mooi bruin zijn gekleurd.
  11. Besmeer de paddestoelen met een theelepel zwarte knoflook puree voor een extra smaak explosie!

Direct serveren.

Eet smakelijk!

 

Leave a Reply